Sony-Gebäude Schlieren
sony schlieren
sony schlieren

Sony Office and Residential Complex, Schlieren

The signage for Sonys new headquarters in Schlieren near Zurich correlates to the building's glass and chrome architecture with its silver and black colours. The slim, ten-centimetre deep metal letters play with the viewer's standpoint: depending on the viewer’s vantage point and the light conditions, the fine lines of the letters appear boldface and solid.

 

Address: Bürogebäude Sony, Wiesenstrasse 5, 8952 Schlieren
New build: 2011
Architecture: steigerconcept, Zurich
Commissioned by: Gebäudeversicherung Kanton Zürich
Project team: Flavio Berther, Natalie Bringolf, David Bühler,
Robin Haller, Kristin Irion
Photography: Roger Frei, Zurich (photo 1), Atelier Nave, Zurich (photos 3–6), bivgrafik

sony schlieren
sony schlieren
sony schlieren
sony schlieren
sony schlieren